Презентація від Валентини Семеняк

13.04.18р.
На закінчення навчального тижня, у п'ятницю,можна гарно і цікаво відпочити від навчання. Адже зустріч у бібліотеці з автором цікавих дитячих книг, це радість приємного та веселого спілкування.
Сьогодні завітала у бібліотеку відома тернопільська письменниця, Член Національної Спілки письменників України і  Національної Спілки журналістів України  пані Валентина Миколаївна Семеняк. Пані Валентина Лауреат, дипломант та переможець багатьох Всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів. 
Діти із захопленням слухали цікаву розповідь про подорожі в далеку Індію та загадковий Тибет,задавали безліч несподіваних запитань, часом не дитячих, відчули красу далеких країн. Для пані Валентини дорогий прояв християнських заповідей - добро, дружба, співчуття, безкорисність. Всі твори, як для дорослих так і для дітей, пронизані вірою перемоги добра над злом,розкриття кращих моральних якостей персонажів, мета яких - жити потрібно заради чогось піднесеного і духовного. Також автор ознайомила дітей зі своїми творами : "Бурмотійко і Даринка"; "Хто загубив усмішку?"; "Об'явник"; "Велики пригоди маленького люстерка"; "Писана торба"; "Срібна пектораль" та інші.
Дякуємо пані Валентині за те, що знайшла час на зустріч! Дякуємо за чудові твори! Творчого успіху і наснаги!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АНОНС

майстер- клас : " Про що розповідає писанка"

Бібліотечний бульвар "Дитинство моє - ніби парусник в морі".