Майстер- клас" Ілюстрація книжки"

 11.04.18р.
" Тиждень книжки!"- зазвучало
Серед міста , як сигнал.
За годину місто стало
Як один читальний зал...( О.Сенатович.)

 Навесні, у чудову квітневу пору ми святкуємо день народження книги. Весело і цікаво проходить Тиждень дитячої та юнацької книги .
 Цього року бібліотекарі вирішили розпочати тиждень дитячого читання з ілюстрації книги. Зваживши на те, що кожна дитина має своє бачення, а участь у творчих майстер- класах дає дітям чудову можливість мріяти, фантазувати, проявляти творчу майстерність художник- ілюстратор Мар'яна Дячинська запропонувала дітям економічної школи творчо підійти до одного вірша Неоніли Стефурак" Бадяка- Маняка". Діти з надзвичайною увагою прослухали розповідь художниці про те, як створюються книга, адже сама Мар'яна працює художником -ілюстратором у видавництві " Астон". 
 З великим запалом діти взялися до оформлення власної книжки, вирушили у подорож фантазії. І у кожного з них з'явився свій герої вірша- Бадяка - Маняка з великими , яскравими крилами метелика або пташки, міцними іклами, у різнобарвному вбранні.
Захід проведено спільно з програмою " Файне Єднає"





Під час ілюстрації вірша діти розповідали про прочитані книги,про дружбу,про своїх батьків і звичайно згадували про улюблених тваринок.






Веселі і щасливі діти,тримаючі в руках свої художні творіння і книги, залишали бібліотеку з теплом у серці і величезною радістю від спілкування  і розуміння дорослих.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АНОНС

майстер- клас : " Про що розповідає писанка"

Бібліотечний бульвар "Дитинство моє - ніби парусник в морі".