Державні свята

27.06.17р.  

    




 Під час літніх канікул  у бібліотеці -філії № 3 для дітей організовуються літні читання, ігри,вікторини, майстер-класи ,зустрічі з цікавими людьми міста Тернополя. 
 До Дня Конституції України до бібліотеки завітала Рейда Вікторія Віталіївна  спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області. Разом з бібліотекарем Синицею Оленою  в ігровій формі пояснювали дітям , що таке головний закон нашої країни, як визначити свої права і обов'язки . Адже кожна людина має почуття, здібності, особливий свій характер. І потрібно зробити так, щоби таки різні люди жили з повагою один до одного.

 Для цього існують правила, які керують стосунками між людьми, вони обов'язкові для всіх. Таки правила називаються "закони". Закони записані в конституції України, їх приймає держава і слідкує за їхнім виконанням. Кожна людина має права ,свободи і обов'язки- це забов'язання людини перед суспільством  і державою. 

Під час казкової вікторини діти разом з дорослими проаналізували ситуації й визначали , які права казкових героїв було порушено.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АНОНС

майстер- клас : " Про що розповідає писанка"

Бібліотечний бульвар "Дитинство моє - ніби парусник в морі".